Over ons

Lucam: voor een aangenaam binnenklimaat

Voor een fris en aangenaam binnenklimaat is niet alleen ventileren belangrijk. Temperatuur en luchtvochtigheid spelen een net zo grote rol. Lucam ontwikkelt en produceert al sinds 2009 energiezuinige luchtbehandelingskasten, die voldoen aan de nieuwste eisen.

De ventilatoren in onze kasten hebben een laag energieverbruik. Daarnaast is de warmtewinning uit de af te voeren lucht maximaal. En daarmee voldoen onze producten aan de hoogste eisen op het gebied van energiebesparing en -verbruik. Dat is een belangrijke eis bij het ontwerp voor een nieuw pand of een grondige renovatie.

Hetzelfde geldt voor balansventilatie. Niet alleen voor een prettig binnenklimaat, ook om vochtophoping en schimmelvorming te voorkomen. Daar houden wij bij de productie van onze luchtbehandelingskasten rekening mee.

De verkoop van onze systemen gaat via dealers; leveren onder private label is hierbij gebruikelijk. Lucam ondersteunt de dealers volledig om de producten op commercieel en technisch vlak in een organisatie te implementeren. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij hiervoor alle kennis en disciplines in huis.

Lucam-air